jeej..přiznávám..nemám co dělat, ale viděla jsem tvůj zaujimavý nick v online uživatelích a tak jsem si řekla, co asi takový Smeták může psát.
A tak jsem přišla na dalšího velmi slibného autora;)
28.03.2007 15:34:00 | Lizzzie
já sem si řikala, že sem od tebe dlouho žádnou báseň neviděla... jsem ráda, že jsi zpátky ;))
27.03.2007 19:06:00 | nonick
už dlouho sem od tebe nic nečetla... nechápu, jak sem se mohla takhlek šidit...:))
27.03.2007 19:00:00 | nonick