Chyť do dlaní vítr:
mezi prsty se ti ztratí,
dopřej mu jeho let,
s přáním, ať se vrátí.
Chyť do dlaní vítr:
prázdné ti zůstanou,
jen po sobě zanechá
lásku zklamanou.
Chyť do dlaní vítr:
cestu ven si hledá,
přiletí a zmizí,
vítr se chytit nedá.