v žilách mi proudí krev snících moří
z nočního nebe se snáší
chmýří astrálních pampelišek
po okenní římse tancujou
bosonohé ohhněvušky-poskakušky
můj kocour odešel flámovat
na střechu protějšího činžáku...
Ach ty Frráčku, krásně si sníš.:)
04.06.2023 16:54:32 | jenommarie
vždyť Ty taky..a nejenom* :-D*
04.06.2023 17:57:45 | Frr
...občas se to stává, že stesk tančí na římse...
Přeji, ať je nočních samot co nejméně.
04.06.2023 02:12:22 | Alala