jsme jak pestré barvy
na paletě malíře
kaktusy v okně
ač je to k nevíře
ty černý ja bílá
dobře se sneseme
společně vytvoříme
domino veselé
ale jak barvy schnou
jak listí na stromech
droli se postupně
jak omítka na domech
zbyde z nás postupně
zlehka a vesele
suchý troud na oheň
prázdné plátno na stole