Vlčí mák
Jeden, dva, tři.
Dítě počítá.
Mami, co je to za kytky?
Přeci vlčí mák.
Utíká čas.
Víš, vzpomněla jsem si na Tebe,
když byla jsem v narkóze.
Neřekla jsem Ti to
a film o Tobě běžel dlouho.
Mlčení a Letná mluví.
Praha krásná šumí.
Je krásné držet Tě za ruku, mami.
Přečteno 131x
Tipy 26
Poslední tipující: kozorožka, jort1, Dejvis, Stanislav32, Psavec, Caliéry, šerý, Marťas9, paradoxy, Fialový metal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)