Vesnice
Kohout zdraví
a je veselo.
Klid ruší popeláři,
ale je ráno přeci
a žádné cosi.
Sousedka běží na vlak,
já ještě piji kávu
a myslím na místní akce
a nedělám žádné trable.
Člověk se učí
a pomáhá,
když jiný je vedle.
A pak se krčí,
když zvoní umíráček.
Všichni o sobě víme
a žádný není nováček.
A tak pozdrav slovní
a až bude Kmochův Kolín,
tak si vzpomeňte
a zvesela si zpívejte.
Polabí, rovinu v srdci mějte.
Kolíne, Kolíne.
Ať máš spoustu zeleně.
A úrodu až přijdou žně.
Přečteno 117x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, jenommarie, Koala, Stanislav32, šerý, Psavec, 8Zdenek, Frr, kozorožka, Ondra
Komentáře (4)
Komentujících (3)