Jistě, každý jednou vychladne,
To vychladnutí bude ale konečné.
Žel, to někoho mít rád,
z toho nejde vychládat.
Vím, jsem asi divný snad
prokletí potřeby někoho mít rád.
Že záleží mi prostě na ní,
asi nevím, o co "tady" běží.
Vychladlé tělo nezná emoce,
na to si nepřijdou žádné emoce.
Pilulky nejím životu navzdory
Každý staví nové závory.
A přesto žiji,
a tolik toho chybí.
Prázdné od lidí sliby
A život bolí.
~☆~