Mokrý chodník
Jdu po chodníku
a myslím,
co najdu v šuplíku.
Možná tu báseň,
co psala jsem s kočkou v karanténě.
A nebo letmý rým, co skákal po hraně.
Je mokro a myslím na Ti,
co se jim hůře chodí
i na vozíčku jezdí.
Ještě prší
a melancholie kvílí.
Myslím i na Ti s bílou holí.
Každý den ať se jejich rány hojí.
Líbám zem v čistém stejnokroji.
Posílám skromnou píseň svoji.
Nic není samozřejmost.
Přicházím se slovem
a hladím dlaní.
Ptáček přidá rozjímání.
Mějte se v lásce, drazí.
Přečteno 109x
Tipy 19
Poslední tipující: Dejvis, Koala, Psavec, Stanislav32, danielsoft, Marry31, Kan, BArBArKO, kozorožka, Ondra, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)