Anotace: .
Vstávej, vstávej
Už je nový den a slunce svítí
Koukneš, tvůj pohled se rozzáří
Venku slunko rozevírá kvítí
Ty se i tak opět, zaboříš v polštáři.
Zlato vstávej, je nový den
Zážitků dnes mraky nasbíráš
Ale tobě se zdál tak krásný sen
A tak těžko se z něj probíráš
Princezno, vylez už z té postele
Sluníčko tě krásně vítá
Dvěma pohyby tě peřina zastele
Ale pod ní se někdo hlasitě usmívá
Polechtáme, pozlobíme
Smích se pokojem rozléhá
Pak se oblečením ozdobíme
A tvůj smích ještě doznívá
Jsou to těžká rána, vím
Ale když tě pozlobím
Svým úsměvem mi zlepšíš den
A já, za něj jsem ti vděčen