dobudovali kapitalismus
ochočení punkáči
až krev svou
ochutnali znovu na jazyku
porodili životní cynismus
dnes už spíše k pláči
jdou teď tmou
do zmizelých okamžiků
jeden ismus střídá ismus
jedny sráče jiní sráči
už dost řvou
pochod rudých námořníků
hledáním životních múz
ve světě ztraceni kráčí
ruce dvou
spojení zas v jednom šiku
To je skvělá reflexe od pankáčů ke konformizmu. Za mě palec nahoru*
Jen si trochu snítky z vavřínového věnce uždíbnu.
Ti rudí námořníci by neměli nikdy (!) šanci, kdyby kapitalizmus fungoval jak by měl, si oprávněně zasloužil a lidi nezklamal. Rudý kohout na hnoji, hrabe nejlépe*
07.06.2023 13:21:56 | šerý
Tmy vláda je svržena,
zář rudá zalila,
povodeň dělnických mas...zase se to blíží
07.06.2023 01:21:07 | stormeater