někdy mám chuť
si jen tak sednout do trávy
trochu přeházet slovosled
a realistům navzdory
snít jen tak si
jak mne to naučil pán Bůh
nejsme přeci v Bradavicích
aby se obrazy hejbaly
Ve mně se hýbají obrazy, až se kymacím.
Ale jinak dnes být idealistou lepším, nežli vyhořet propan butanem v krematoriu.
Rád jsem si přečetl.*
07.06.2023 21:04:45 | šerý
nejsme sice v Bradavicích /však mnozí máme po různu bradavice po těle/..
a obrazy, že se nehejbou-to přece záleží jen a jen na nás... :-D*
07.06.2023 19:14:09 | Frr