Anotace: ...
jsi ponořená do knihy
plácáš páté přes deváté
máš škubavý pohyby
myslím že máš ADHD
krásně ti voní ruce
až dočteš
půjčím si tu knihu domů
poznám každou stránku
které ses dotkla
nepískej nahlas
nebo tě vyhodí
Hodnotím pozitivně snahu o rým na ADHD. Líbí se mi motiv básně.
08.06.2023 08:48:50 | tall&curly
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?