Osmého je června dnes
Den, zdá se, jako každý jiný
Avšak jedna krásná duše
Má dnes narozeniny
Dnes, kdy Medard svátek slaví
Já jí přeji hodně štěstí, lásky, zdraví
Kéž tolik lásky, co druhým rozdává
Také ona dostává
Kéž krásně se jí daří
A ať jako slunce stále září
Ať je každý její den
Krásný jako nejkrásnější sen