Dávno již odkvetl třešňový sad
Šípková růže je v plném květu
Mílovými kroky pádí čas
Kamsi do neznáma žene nás
Blíž a blíž horkému létu
Odejde jaro, ten počátků čas
Přijde léto, kdy počíná zrání
Věčný je koloběh života
Jediná to naše jistota
Věčné je vznikání a zanikání
Krásně rozkvete, a pak vadne květ
Drobný plod se v jeho srdci skrývá
Pod srdcem matka nese plod
Plození, zrání, a pak zrod
Tak už to od věků bývá
Příroda v nás i kolem nás
Tajemná krásná a živá
Když na ni se v duši naladíš
Život v své duši oživíš
Duše tvá jásá a zpívá
Ještě že máme ten koloběh života a čtyři roční období. Aspoň se máme na co těšit
08.06.2023 23:42:32 | Marťas9
Ano. Život je změna. Proč se na to nedívat z té lepší stránky. Vždy je na co se těšit. Díky :-)
08.06.2023 23:45:14 | kozorožka