O čem sníš
Když v polospánku
Procházíš se po hraně
Mezi vzpomínkami
A dávnými sny
Na koho čekáš
Ve své mysli
Když na rohu ulice
Slyšíš povědomou
Melodii, co směle
Proniká až dovnitř tebe
Proč se díváš zpět
Místo před sebe
Když ve zpětném zrcátku
Už není ani trocha světla
Protože světlušky šly spát
Zapomínáš na sklonku dne
Kdy kruh se uzavírá
A slova písně múz
Už nikdy nebudou znít stejně
A přece zítra je tvé dnes
Když včera šlo spát
A na sklonku půlnoci
Přehouplo se v další
Kouzelný den
A nakonec víš
Že všichni ti tví
Princové a motýli
Už dávno plní svá přání
Po boku sedmikrásek
V zemi všech barev