Jsem malé kotě hravé
Které v skrytu v trávě
Na motýla číhá právě
A až se ke mě sehneš
Tak po ruce ti skočí
A tlapkama ji obtočí
Jsem kotě, chci si hrát
Tak pojď, nesmíš se mě bát
Jsem bílá vločka
Která by chtěla
Polibkem lehkým
Dotknout se tvého čela
Jsem něžná vločka bílá
Co z ráje se snesla
A na tvé dlani se rozpustila
Jsem slunce v tvojí duši
Co na tebe se směje
Jsem ticho tvojí noci
Jsem pocit, co tě hřeje
Ach, ta je krásná!! Tuze se mi líbí tato Tvá báseň, je v ní hravost i něha... :-))
09.06.2023 19:24:23 | Helen Mum