Vrtulka
Jako od javoru vrtulka
unášen větrem doby
Větrem se špínou v povětří
v tom větru je mnoho zloby
Unášen na smetiště věků
kde se zas vítr otočí
A spoustu starých odpadků
ve svých útrobách roztočí
Tak hnán větrem ledovým
větrem,co všechno ničí
Přez místa, kde jsem už někdy byl
jen z druhé strany to fičí
Unášen na smetiště věků
kde se zas vítr otočí...
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)