Už letí husí šíp
a za ním jejich hlasy.
Letí tam, kde bude jim líp,
za lepšími časy.
S ním odlétá léto.
čápi slétají se v kruh.
Ta chvíle je to, kdy podzim
nazouvá se do ostruh.
Lovecké psy, štěkat, slyším v dáli,
i lesních rohů hlas.
Na pozdrav křídly husy zamávaly,
každému z nás.
V závanu podzimní melancholie :) zdravím a klaním se umu Tvému:)
10.06.2023 21:07:23 | Peregrini
Ještě mají čas. Ale napsal jsi ji pěkně Kane.:)
10.06.2023 13:17:52 | jenommarie
Mají, mají, ale musel jsem ji napsat, jinak bych ji zapomněl. Děkuji za komentář. :-))
10.06.2023 13:35:46 | Kan
No to je jasný..mě takhle leží v šuplíku mobilu a též..už ani nevím..jaký.
Vždy mě naťukne jen nějaká vzpomínka.
Pěkný den Kane:);)
11.06.2023 09:26:51 | jenommarie