Déšť
Prosím jako malá o pohádku.
Motýl Emanuel má mokrá křídla.
Dívám se do oblak,
aby slza se rozpustila.
Ale jsem prázdná.
Střídání bouřky i blesků,
duše nemá skořápku.
Zase hřmí a svíjím se ve strachu.
Kompenzace výdechů a nádechů
počítá tep promarněných dnů.
Zavírám oči.
Podám se snům.
A ptákům.
Jdu vstříc v bezmoci.
A ruce vijí levanduli.
Naděje přeci nezemřely.
Přečteno 116x
Tipy 18
Poslední tipující: jort1, Koala, Psavec, Kan, Fialový metal, Stanislav32, Ondra, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)