Ten večer měl skončit náramně,
ale všechno šlo ke dnu.
Nějaká holka vzala mě,
do svého bytu – v Lednu.
Jo, byla to zima, jak má být,
a já byl jenom v saku.
Než jsem se stačil probudit,
už seděl jsem v kupé vlaku.
Co jsme to pili, sám bůh ví,
a dumám, co se mi stalo.
Nejsem si jistý, já bláhový,
zda se mi všechno jen zdálo.
Domů jsem přišel až ráno,
do krku stříknu si ústní sprej.
Otevřu a na křídle paravánu
vzkaz – už mě ty ochlasto nehledej.