Mám rád Tvé básně z Prahy, asi i proto, že jsem se už zřejmě také stal Pražákem (po dvanácti letech pobytu už asi jo). Jo a harmonikáře na Vltavské taky občas vnímám...
13.06.2023 18:43:56 | Koala
Ano. Ten je tam často. Máš pravdu. Ať žije stověžatá Praha . Má historii, duši i krásný zmatek, který je součástí pro umělce, aby třeba na Karlově mostě malovali.
13.06.2023 18:48:12 | mkinka
Tak to mne úplně vrátilo zpět o pár desítek let...děkuji...dříve pražanda:0*))...
13.06.2023 14:13:51 | čertííík
Minulou středu jsme tam byli na koncertu Iron Maiden, tolik stejně odměných lidí jsem ještě nikdy na každém místě neviděla. V aréně jsem si splnila sen a na druhý den rychle odcestovat na Moravu do klidu. Neteř nás provedla Prahou i né moc frekventovanými místy a to bylo fajn. Nedovedu si představit se tam pohybovat bez ní, asi bychom se stratili.
12.06.2023 22:00:47 | Marťas9
Nemám ráda Prahu, je to tak, jak píšete v textu. Divný místo, divný lidi.
12.06.2023 15:37:51 | Vycpávačka