Bez klobouku bosý
Vyjdi ven do rosy
Která se právě
Leskne v trávě
Z hluboka dýchej
Čerstvý ranní vzduch
Probudí se v tobě
Tvůj krásný mladý duch
Pozdrav slunce
Okem pohlaď květ
Oživí tvou duši
Krásný je živý svět
S potěšením.* Ano, dnešním "smogu" hledat a nalézat i radost! Kdo hledá si najde*
13.06.2023 21:56:32 | šerý
Děkuji :-)
13.06.2023 22:13:09 | kozorožka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?