Vůně vlasů Tvých,
myšlenky na krásný hřích
Oblohou letět na "saních"
Eufórie plně být
Mezisvětí života a stínu,
nepropadnout života splýnu.
Modré slunce v očích mít
Uvnitř žhavou lávou vřít.
Zelené slunce lesa
nebeskou něhou v mezisvětí plesá.
Čas stojí i pádí dál
Opodál kůň slunce ržál.
Psssst. Do rukou něhu dal
nechápe, kdo stojí opodál
Svět zmizel
čas tiše stál.
~☆~