Únava
Málem odjela jsem jiným vlakem.
Hlava padla ven rychle kvapem.
Pak otevřela jsem kluziště dojmů
a vzlétla ke Kolínu.
Čekal mě průvod kočičí
a blaho na co verše nestačí.
Usedám do křesla
a vychlazené pivo.
Ach, deníku.
Píšu, aby vše vyšumělo.
Tenká je spirála života
a rychlejší balancování
než usnu
a pochovám se v písni.
Vypnout prsa
a nezůstat v žízni.
Proplout den po dni.
Plzeň na stole se pyšní.
Přečteno 126x
Tipy 17
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, šerý, Frr, Ondra, Fialový metal, Kan, Psavec, Marťas9, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)