Anotace: ...
Poklidná noc
spánek tichý
až na ten
Sen
Nad ránem
v podvědomí - zkroucený
strach sílí - v beznaděj
Zdi popraskané - žárem
a zbývá jen
pár posledních krůčků ven
a za dveřmi
Konec
Oslovilo.
18.06.2023 12:33:20 | mkinka
Velmi krásně, smutně až tesklivě napsáno, Bufiku... Přeji Ti nádherné dny, i následné sny a pokud smím - objímám :)
16.06.2023 13:13:36 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?