Pláč
Pláč je slovo silné,
pro rozbor trochu divné.
Plakat lze pro cokoli
hlavně, když to hodně bolí.
Pláč může být od radosti,
to vyhání pak starosti.
Plakat můžeme i z cibule,
to protáhne oční koule.
Emoce jsou převlečený pláč,
ony vědí, proč plakat a nač.