Pod starou jabloní
slib jsme si dali
a pak nás rozdělil svět.
Je to už dávno,
co spolu jsme stáli,
ruce si tiskli naposled.
Dopisy psal jsem ti,
zavřené zpět se vrátily;
adresát neznámý.
Někdy si vzpomenu,
občas, jen na chvíli,
co dávno je za námi.
Pod starou jabloní,
kde slib jsme si dali,
sedávám a sleduji svět.
Vzpomínky blednou,
snad se mi zdály,
přestávám tomu rozumět.
Příjemné rozjímání pod jabloní :)
17.06.2023 19:35:30 | Peregrini