Chaos spí
Ráda mám tyto noci,
kdy teplo je, cvrčci rámusí,
na nebi mnoho hvězd
a v dáli štěká pes.
Kdy tma je jako v pytli,
lampy už nesvítí,
auta nejezdí
a všichni jsou zalezlí.
Chaos už spinká
lidi jsou v postýlkach,
kdy je prostě klid jak v hrobě
a já zase sním o tobě.
Řekla bych že chaos nikdy nespí, ale líbí se mi báseń jinak, je povedená. Ještě k tomu klidu, kdo ví jak je tam v hrobě :)
18.06.2023 12:29:44 | pipidlouhapuncocha