Stále Tě držím
v okovech
svých myšlenek
Stále jenom sním
A
ve větru
zpívá - naděje
Neříkám nic
jen vyčkávám
A
tam , kam Tvoje kroky míří
Jdu i já
Moc hezky - srdcem - napsáno :)
Ať nalezneš své štěstí :)
Měj se co nejlépe to půjde ;)
20.06.2023 10:40:13 | Ondra