jak bych to řekl
je krásná svým dramatickým způsobem
v očích jí doutná chtíč a mrzne smutek
když se objeví smaragdový štír
její rty vystoupí z tváře jako nabídka
spodní krapet uhýbá doleva
takže to vypadá
jako by se neustále ironicky ušklíbala
nevím
zda umí zůstat čistá
ale čelo má jasné
zářící jak smaragdový štír
a vlasy
v nichž uvízla trocha větru
a nemůže ven
To je hodně zajímavě napsané.
Ta přirovnání mě nutí
si představovat..
a možná že jen pozorovatel
má bujnou fantazii
a ona úplně obyčejně
sedí přemýšlí si o svých. :)
20.06.2023 09:47:49 | jenommarie
Děkuji. Je to tak, možné je všechno.
22.06.2023 10:20:18 | kvaj
Já Děkuji také:) pěkné dny přeji milý Kvaji
22.06.2023 11:06:06 | jenommarie