Lipko je Tě plná Praha ...
Skoro všude voníš.
***
Ať se Ti Jíťo daří.
21.06.2023 15:03:46 | Fialový metal
Tak, přeji aby se ti brzo ulevilo. Moc lidí se asi nezajímá, odkud se najednou vzali, ty všechny divné alergie. Má je dnes skoro každý na něco. Ten závěr je silný, dokáži si představit jaké to musí být, když nejde dýchat.
20.06.2023 21:33:41 | pipidlouhapuncocha
Drž se, Jitušenko a dýchej, jak to jen půjde! Posílám Ti kyslík!
Objímám :)
20.06.2023 21:17:08 | Ondra