Pár facek za upřímnost taky pár za lhaní
Ach svatá prostoto jak jen jsme sehraní
Já dělám z krve víno a z vína pelyněk
Otrušík vraní oko pár dalších bobulek
Pár poprav vlastní rukou předejít svítání
Nový den nová bolest
Kam ještě musím dolézt
Kde najdu zase klid
Slavnost se nekonala nepřišli diváci
Má velká doba byla malá
Sám sobě jsem si připil
A teď se potácím
2.6.2023
Ten začátek zní jak zaříkávadlo, ještě chybí vraní oko a mandragora:) Samozřejmě se mi líbí jak to hezky navazuje, dobře se točte.
21.06.2023 15:06:41 | pipidlouhapuncocha
naprosto úchvatné...klobouk dolů!
21.06.2023 12:24:38 | stormeater