Temnou nocí obří loď
Spěchá vstříc své zkáze
Na lodi vládne veselí
Na nejlepší cestě zdá se
Vrtulník k nebi stoupá
Milionář uvnitř sedí
Na velké zážitky těší se
Však smrti do očí hledí
V ponorce pět lidí sedí
Luxusní výlet to měl být
Teď o svém brzkém konci
Hroznou pravdu vědí
Nám teď jasné zdá se snad
Že každá pýcha předchází pád
Můžeme tu pýchu hloupostí zvát
Víme my však, co nám se může stát?
Snad stačí být vděčný za štěstí
Že minulo nás neštěstí
Že můžeme zde ještě být
A svůj život v klidu žít