U stolu tiše sedím,
káva jemně voní.
Okolo snad les se prostírá,
jak víly tančí ony.
Zákusky, káva, něco víc?
Chvilka klidu, a víc nic
Pst, v očních jiskry smíchu
sedět tiše uvnitř,v tichu.
~☆~
Také mám ráda kávu.
25.06.2023 20:23:32 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?