Co v sobě skrýváš,
co různí tvou tvář ?
Proč se tak díváš,
jak albánský skořápkář ?
Kde přišla jsi na to,
že než já jsi více ?
Tak, podívej zlato,
ty moje krasavice !
Přestaň se naparovat,
sic trefí tě blesk.
Začni se, radši, chovat
tak, ať neztratíš lesk.
Vidíš má drahá, a jde to,
s úsměvem dosáhneš víc.
Párem boxerských rukavic,
píšeme naše romaneto.