Hokej
Bruslíme na ledě nejasných zítřků
ženem se za kulatýmy nesmysly
Každý ve svou zboj oblečen
hrajeme hokej se svými sny
Led co je chladný
Led co klouže
Led co je tvrdý
pro ty, kdo padají
Každý hraje jak umí
někdo tě oblafne, někdo dá ránu
však pravidla se nemění
dělej jen to, co je v tvém zájmu
Hrajeme na tenkým ledě
každý svou, jen tu svou hru
Než rozhodčí to odpíská
a rozdrtí tu ledovou kru
Komentáře (1)
Komentujících (1)