Pošli mi anděla

Pošli mi anděla

Anotace: Miluju písničku "Send me an angel"

Přála bych si potkat anděla…

By odpověděl mi na otázku
co jsem vryla do oblázku
aniž bych se ptala zda směla jsem či nesměla…

Já chtěla bych potkat anděla…

Snad bych chvíli čekala
své srdce bych mu podala
pak odpověď na otázku bych už možná věděla…

Já chci potkat anděla…

By mávl jen tak perutí
bych ucítila vanutí
by odlétl pryč bych už jistě nechtěla…

Pošli mi prosím anděla…
Autor pax.deora, 28.03.2007
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju moc, ale přestávám doufat :)

28.03.2007 13:56:00 | pax.deora

Nádherná báseň, doufám, že ti někdy přiletí:).

28.03.2007 12:23:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí