V duši mé je skryta
Taková holka malá
Co s tebou by plakala
A s tebou by se smála
Dívenka ta malá
Smutek v očích mívá
Na mě se stále dívá
Po tobě se ptá
Holčička ta malá
Nechce sama být
Chce být stále s tebou
Prý jen tak má smysl žít
Říkám jí už po sté
Musí to takto být:
Je to tak velmi prosté
Žít a nechat žít
Holčička ta malá
Co stále by si hrála
Přestala plakat, zdá se
Dlouze se na mne dívá
A lehce přitom usmívá se
Rozumím Tvé touze, ale chtěl bych se zeptat, pokud Tě to neurazí, máš tady vložená dvě díla v jednom dni, přičemž pravidla umožňují pouze jedno. Jak jsi to dokázala?
23.06.2023 12:51:40 | Zoroaster
Je zde možnost placeného účtu VIP, 500 Kč ročně, a pak můžeš vložit dva texty denně :-)
23.06.2023 13:08:11 | kozorožka