I kdyby nás dělily miliony délek
prostoru či času
překlenu je
překlenu a podepřu tebe, lásko
jako ty mě
před i po pádu zvednu tě zase, lásko
jako ty mě
sobě svorníkem na cestě
staneme si
Naivní, ale bez viny
27.11.2023 11:09:11 | ucpaný střevo