Slova, listy, podoba
Slova, tikající rytmy
plynou, tečou, padají
Času málo a myšlenky jsoucí
jdou osudu navzdory
Snad před zapomněním
Se loučí v slzách nemohoucí
cokoli změnit
A přec tužba silnější než slova
myšlenka jak dítko znova
zrozena - neřknu-li
Plave v dáli láhev jiná
Snad další přání nevyslovena
Jen nástin obrysů malují
si dalších cest
Pátrající možná dále
koho tudy svést
Tvá tajemství
budou vyzrazena - však v pravý čas
nech své dílo kvést.
Přečteno 94x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, kozorožka
Komentáře (0)