Anotace: Drogový flám
Páteční odpoledne a v hlavě ti přelítne nápad,
Co tak si dát dobrý kvalitní nápal.
20 čárek gelu minimálně pustit do žíly,
Zastesklo se ti po dotyku inzulínové jehly.
Netrvá dlouho a neseš si v kapse naplněný sáček, těšíš se až na chvíli utečes od všech sraček.
Bereš buchnu, natáhneš vodu a rozpustiš to zlo,
Když to natahuješ pístem, žasneš o kolik to stouplo.
Pak už usedáš na své rituální místo a pozici,
Zaškrtiš ruku, hledáš žílu, dnes přesáhneš hranici.
Žila už vylejzá, sundaš víčko a pichneš do kůže až dovnitř ní,
Natáhneš krev, naposledy se z hluboká nadechni..
Stlačíš píst, vidíš jak do tebe mizí čárky pervitinu,
Ke konci už cítíš návaly horka a tlaku lavinu.
S těží v klidu vytáhneš jehlu, klepou se ti ruce,
Jsi v jednom ohni, tělesná teplota ti stoupla prudce.
Neslyšíš nic, než v hlavě hlasité hučení,
Maže se ti zrak, cítíš zrychlené srdce bušení.
Vrcholová euforie, co tě skoro přivádí do bezvědomí,
Odvaž se tomu stavu bez tíže v podvědomí.
V dalších sekundách výdech, v krku známá chuť chemie,
Cítíš stokrát větší vrchol než orgasmu euforie.
Vítej mimo realitu,v rauši s
timulátu jménem pervitin,