Léto
Léto je krásné, pomalu vzácné.
Sluníčko, voda, šatičky,
nebo letní botičky.
Dlouho světlo, ptáčci zpívají,
seno voní, kobylky skákají.
Všude samé zralé mňamky,
něco zavařit a do pomazánky.
Co je přezrálé, hurá do kvasu,
také vyrobíme dobrou klobásu.
Až přijde zima všechno se sejde,
rozdáme dobrůtky, sejdeme se stejně.
Ať nabízí jen to krásné
letní čas.*:)
Pěkné Martinko
24.06.2023 09:32:32 | jenommarie