Jsme jako dva stromy
Co vedle sebe stojí
Až propletou se kořeny
Tak koruny se spojí
Jsme jako dva stromy
co stojí v lese spolu
Co rostou vzhůru do světla
A do světa duše dolů
Člověk jako strom
kořeny o zem opírá se
Aby vzhůru vzepjal se
Ve své velké kráse
Jsme všichni jako stromy
Co stojí v lese samy
Každý roste sám
A přece všichni s námi
My jsme jako dva stromy
Jak rostou, tak rostou k sobě
Rosteme a blížíme se
Ty ke mě a já k tobě
Taky se mi líbí, krásné přirovnání, a to vzájemné propojení. Dávám palec nahoru. Měj se krásně Kozorožko
24.06.2023 12:58:27 | Marťas9
Zajímavé a rovné téma, které symbolizuje touhu pro vzájemném pochopení,symbiózu i možného přátelství. Excelentní volba slov propojena s pravdou bytí, životní filosofií,rovností....Ke mně! 3Pád.
24.06.2023 11:27:29 | Krahujec