KoloBěh
Krásne tvé srdce,
než krásnější je věta.
Nekonečný rytmus života,
v zázračném ráji tohoto světa.
Jako voda, co se v řece mezi stromy proplétá,
stejně jak ve větru list se údolím prolétá,
tak tvé, i mé srdce dokud bije,
pak duše vyvíjí se a tělo žije.
Čas plyne,
co vidíme na tvářích se mění,
v nás roste naše já, láska, cit, píle každodenní.
Všem přeji příjemné ranní probuzení.
Jedinou jistotou jsou změny.
Přečteno 126x
Tipy 14
Poslední tipující: paradoxy, mkinka, Caliéry, jenommarie, Marťas9, Fialový metal, Psavec, Misha, Frr, kozorožka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)