Znovu
Láska šla mým tělem,
jak bolest křovinou
a vášeň krutá nebyla
vždy touhou jedinou.
Kde chvění rtů
byl jenom slet
bezprizorních vět
bez slov a dotyků.
A oči, které lhali
dávno poztráceli
půvab dětské lsti,
v její bolesti.
Dnes bez strachu
na ní myslet nedovedu.
Přesto trny bodavými
znovu v sobě probouzím ji.
25.6.2023
Probouzet lásku , i s trny..které rány znají.
Neumíme si pomoci. Vždyť láska má ty dvě strany.
:)
25.06.2023 14:48:19 | jenommarie