Dobro nad zlem zvítězí,
to dnes už neplatí
Všude jen zlo a dobro nikde,
lidé čekají, kdy zas přijde
Zlo na každém rohu číhá,
každý se mu vyhýbá,
dobro v pozadí zůstává,
na vhodný okamžik čeká,
až zlo z tohoto světa vyhubí
Takhle to dnes už chodí,
že jeden druhému škodí
Takhle to dnes chodí,
že dobru se nedaří,
zlo však převahu získává
Kdo bude vítěz a kdo poražený,
to nikdo z nás neví
Smutně pravdivé. A smutně pesimistycké.
26.06.2023 20:44:01 | Žluťák
děkuji za návštěvu, dobro v dnešním světě chybí, protože dnes je svět zlý a lidé se k sobě nechovají hezky
26.06.2023 21:20:23 | Misha