Jaro :))

Jaro :))

Anotace: konečně už přišlo ;)

Byla jsem se projít ve voňavém lese,
tam,odkud si člověk veselou náladu domů nese.
Byla jsem tam s kamarádkou a pořád jsme se smáli,
už je krásně teploučko,všichni zimní bundy do skříně dali.
Ptáčkové kolem poletují a nádherně zpívají,
přitom mi mojí náladu zvedají.
A já se mám krásně,i když si do smůly sednu,
sluníčko svítí a já pro jarní kytičku se sehnu.
Autor Gagulii, 28.03.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí