V hvězdném soukolí
Na dotek něhy
Prolomit hráz
A zatopit břehy
K nebi se vzepnout
Výš a výš
Strhnout pouta
Rozlomit mříž
Spirálou času
K nebi stoupat
Oblohou plout
V mracích se houpat
Vzdáleným hvězdám
Blíž a blíž
Na zemi nechat
Poslední svůj kříž