Dívám se smrti do klína
Na vlhkou vášeň bez patosu
Zvolna se prstit začíná
A já jí brousím kosu
Dívám se smrti do klína
A honím si ho taky
Za mnou spálená pustina
Přede mnou orgasmické mraky
28.6.2023
Ona smrtka není zase tak ošklivá baba. Jen kdyby nebyla samá kost a nenosila černý bombarďáky. A taky si někdy vyčistila zuby.
28.06.2023 16:12:06 | šerý
říká se dokud nás smrt nerozdělí ale ono je to spíš tak že nás sblíží...
28.06.2023 09:18:01 | enigman