Anotace: Tuto báseň jsem měla rozepsanou několik tydnů a úplně se nehodí k dnesnímu počasí a ubrala jsem první sloku takže mozná zacíná nesmyslně. Každopádně si to užijte:-)
Dobrý den. Dnes Ti milá žákyně dám 1 jestlipak víš za co? Žes básničku pilovala "několik týdnů" ... to zní krásně a mohli by se tím poučit mnozí další autoři. Ano na básničce je třeba pracovat, přemýšlet o ní, básnička v srdci zraje. První myšlenky a slova které člověka napadají nejsou většinou ty pravé.
Ale mám otázku k 1.řádku: mraky jsou při dešti spíš těžké, jak jsi to myslela?
29.06.2023 08:50:50 | Ezop
Děkuji. Lehké mraky zní líp než těžké mraky. Když jsem žákyně, tak Vy budete určitě učitel, že? Ráda bych si přečetla nějaké Vaše dílo. Až tu bude, dejte mi vědět.
29.06.2023 16:36:48 | LuMaRy
Každopádně shodit svoje vystoupení konstatováním - začíná to možná nesmyslně, není úplně dobrý nápad...
29.06.2023 09:02:23 | Šabrej
Myslím že kdybych to tam nenapsala, časem by se tu objevil komentář „Ten začátek je mesmyslný." Proto se držím pravidla že prevence je základ
29.06.2023 16:38:41 | LuMaRy